Notifications

[Sticky] Cum iti creezi Security Circle in PI App  


SebasEu
Posts: 8
Admin
(@andrei)
Moderator
Joined: 3 săptămâni ago

Dupa 3 zile de minare cu aplicatia vei avea posibilitatea sa creezi un Security Circle in care poti introduce membri deja inscrisi in aplicatie, facand asta iti creste suplimentar rata de "minare".

Rata de minare iti creste suplimentar pana la o limita maxima (5 oameni in security circle) chiar daca ai voie sa introduci cati oameni doresti in acest circle.

Recomandarea este sa introduci acolo oameni de incredere, care sti sigur ca nu sunt roboti, gen familie, prieteni, parteneri. Creezi un Security Circle (SC) dand click pe Scutul de pe pagina principala a aplicatiei si folosind una din cele 2 metode:

  1. "Add an existing Pi user" - Prin aceasa metoda va puteti introduce in SC invitatii directi cat si pe cel ce v-a invitat in aplicatie.  
  2. "Add from contacts" - Aceasta metoda o folositi pentru a introduce in SC pionieri care NU sunt invitatii vostri directi.

Ca sa puteti face asta urmatoarele criterii trebuie sa fie indeplinite:

- Cel pe care vreti sa il introduceti in SC TREBUIE sa isi fi CREAT contul prin nr. de telefon.

- Cel pe care vreti sa il introduceti in SC TREBUIE sa isi fi VERIFICAT contul cu nr. de telefon.

- Trebuie sa aveti nr. de telefon a celui ce vreti sa il introduceti in SC in agenda telefonului vostru in format international.  

ATENTIE! Folositi prefixul international al tarii de unde este acel numar, pentru romania este +40. Daca TOATE criteriile de mai sus sunt adevarate, veti putea introduce persoana dorita in SC prin aceasta metoda

Share: